MARDİN / NUSAYBİN - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlkokulu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlkokulu

DEVRİM MAH. ROJ SK. NO 2 NUSAYBİN / MARDİN
Vizyon
Okulumuz, öğrencilerin bilgiyi keşfetmelerine, potansiyellerini gerçekleştirmelerine ve topluma değer katmalarına olanak tanıyan dinamik, yenilikçi ve ilham verici bir eğitim ortamı sağlamayı hedefler. Öğrencilerimizin bireysel ihtiyaçlarını anlamak ve onları desteklemek, her bir öğrencinin benzersiz yeteneklerini ortaya çıkarmak için temel prensibimizdir. Okulumuz, öğrencilere sorgulama, eleştirel düşünme, işbirliği ve iletişim gibi becerileri kazandırmak için etkileşimli ve katılımcı bir öğrenme ortamı sunar. Öğrencilerimizin kendilerine güvenmelerini, özgüvenlerini geliştirmelerini ve kendi öğrenme süreçlerinin aktif birer parçası olmalarını teşvik ederiz. Biz, her öğrencinin potansiyelini en üst düzeyde gerçekleştirebileceği, mutlu, sağlıklı ve başarılı bir geleceğe hazırlanacağı bir okul topluluğunu vizyon ederiz. Öğrencilerimizin hayal güçlerini sınırlamayan, meraklarını besleyen ve onları geleceğin liderleri olarak yetiştiren bir eğitim yolculuğuna birlikte çıkıyoruz.
Misyon
Misyonumuz, öğrencilerimizin sadece bilgi edinmelerini değil, aynı zamanda eleştirel düşünme, problem çözme, iletişim ve işbirliği gibi yaşam becerilerini kazanmalarını vurgular. Öğrencilerimizin etkili iletişim kurmalarını, liderlik becerilerini geliştirmelerini ve topluma olumlu bir katkıda bulunmalarını teşvik ederiz. Okulumuz, güvenli, destekleyici ve kapsayıcı bir ortam sağlar. Öğrencilerimizin duygusal ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamak için psikolojik destek ve rehberlik hizmetleri sunarız. Ayrıca, ailelerle işbirliği içinde çalışarak, öğrencilerimizin eğitimine aktif olarak katılmalarını ve destek olmalarını sağlarız.
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Okulumuz Nusaybin ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Şehir Merkezi
İl Merkezine uzaklık 60 KM